Tuinaanleg

Een nieuw huis met een nieuwe tuin? Of u wilt weer eens wat anders zien vanuit uw raam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanaf de eerste schets tot aan het eindresultaat, doen wij alles in eigen beheer en u heeft dus maar één aanspreekpunt. Alle benodigde materialen worden door ons geleverd en professioneel geplaats en geïnstalleerd. Wij zijn Tuinkeur gecertificeerd en staan garant voor ons product. Uw wensen staan hoog bij ons in het vaandel en wij overleggen met u van stap tot stap.
 

Beplanting

Bomen en planten vormen de basis van groen in de tuin. Wij hebben gespecialiseerde kennis van bomen en planten en kunnen deze afstemmen op uw wensen. Wij verzorgen de levering van planten en bomen, de plaatsing en grondverbetering, het verankeren van bomen (indien dit noodzakelijk is) en het uitvoeren van begeleidende snoei werkzaamheden.
 

Tuinverlichting

Wilt u een mooie en sfeervolle tuin? Het plaatsen van verlichting op de juiste plaatsen in uw tuin geven een heel gezellige uitstraling en verhogen tevens de veiligheid. Wij hebben mooie voorbeelden van tuinverlichting zodat u ook ’s avonds kan genieten van uw tuin.

 
 

Hagen

Het plaatsen van nieuwe hagen in uw tuin, of het aanpassen van bestaande. Hagen vormen een mooie afscheiding tussen bepaalde gedeeltes in uw tuin en geven diepte. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een beukenhaag, ligusterhaag, rododendronhaag of coniferenhaag. Ook het bijknippen en achterstallig onderhoud wegwerken valt hier onder.

 

Bestrating

De weg naar uw huis/garage of door uw tuin moet natuurlijk stabiel en goed verzorgd zijn. Wij verzorgen de aanleg nieuwe bestrating, het verwijderen oude bestrating, grondbewerking en reparaties, sierbestrating, terrassen, tuinpaden, in- en opritten

 

Gazon

Wilt u een gazon in de tuin of is uw huidige gazon niet meer mooi? Dan kunnen wij een mooi, nieuw, groen gazon voor u leggen door middel van graszoden. Houd uw gazon gedurende het jaar groen met ons bemestingsplan.
Wanneer u hier behoefte aan heeft, kunt u ook het regelmatig maaien van uw gazon aan ons toe vertrouwen. Zo licht er altijd strak bij.

 

Overige paden

Ook rechte- of kronkel paden kunnen voor extra sfeer en/of structuur zorgen in uw tuin. Voor dit soort paden, of andere soorten verharding van uw oprit, terras of tuin, kunt u ook kiezen voor grind, split, keien, puin of schelpenpaden.

 

Vijver

Ook voor de aanleg- of aanpassingen van uw vijver bent u bij ons aan het juiste adres, voor zowel grote als kleine vijvers en waterpartijen. Wij adviseren u graag over de vijver van uw dromen, met vissen en/of planten, zowel modern als klassiek, en leggen deze in overleg met u aan. Het onderhouden van uw mooie vijver en/ of waterpartij kunt u natuurlijk ook aan ons overlaten.

 

Schuttingen

Voor de gewenste privacy plaatsen wij graag een erfafscheiding voor u. Dit kan zowel met een heg, een stabiele schutting of combinatie hiervan. Het plaatsen van een nieuwe schutting, eventueel inclusief het verwijderen van uw oude, voeren wij ook voor uw uit.