Seizoens werk

Ieder seizoen heft weer zijn unieke activiteiten. Gladheidsbestrijding in de winter of specifieke snoeiwerkzaamheden bij het veranderen van de seizoenen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Frans Hofsté Groenvoorzieningen.
 

Gladheidsbestrijding

Koud hè? Wat is het koud hè? En dan ook weer al die sneeuw en ijs bij u voor de deur! U kunt ons inschakelen voor het sneeuw- en ijsvrij maken van uw bestrating. Zo wordt deze weer snel schoon en veilig. Ook deze winter hebben we weer 3 ton zout op voorraad, en een mini-trekker voor sneeuwruiming. Wij kunnen zowel kleine als grote stukken grond bij u ijsvrij maken. Zowel voor bedrijven, verenigingen als voor particulieren.

 
 

Snoeien

Snoeien is een essentieel onderdeel van het gezond houden van uw struiken of bomen. Het snoeien gebeurt meestal in het voorjaar (maanden?) of in het voorjaar en najaar, maar kan ook gedurende de zomermaanden nodig zijn. Heeft u veel snoeiwerk maar geen noodzaak voor een volledige onderhoudsbeurt? Dat kan! Neem contact met ons op en wij voeren deze werkzaamheden voor u uit. Eenmalig of op regelmatige basis.